Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

selamat datang tahun baru

Akhirnye datang jugak tahun baru, tahun jee baru balak/pakwe still lama.. tahun baru duduk rumah jee, xde makne nak sambut.. azam takde lorh tahun ni...haha

gambar semalam , kelakarkan tapi still comel...
!
!
!
!
v

awak senyum sampai ke telinga..:)


saya sayang awak sorang jee k...


lagu siapa dihatimu, awak nyanyikan untuk saya sampai saya tertidur.. thanks sayang


GAMBAR KABUR YEE, SORY.. TEKAN GAMBAR SEKARANG

kenangan sekolah kita

Salam, korang jangan nak bangga sangat keje 2 tampar kang garang, haha garang kan aku ketua kelas korang zaman dulu-dulu..haha tapi aku rasa aku lorh ketua kelas paling baik dalam dunia..

ini ucapan untuk korang:

-->FATIMAH, nak cakap banyak2 terima kasih kat ko sebab pergi sekolah ngan aku balik , lepax sama, jalan2 & macam2 yang kita wat sama2, TERIMA KASIH k..

-->AIN SAAT, terima kasih sebab bagi aku lepax rumah ko, makam macam orang dekat somalia tu haha aku suka makan haha, mintak ko sekaluarga halal kan k..


-->HIDAYU, terima kasih gak bagi aku makan kat umah ko k, terima kasih gak sudi jadi kawan aku dari form 4..

-->ATIKAH, terima kasih sebab belanja ABC & CHAR KUEY TIAW sedap taw nanti balanja lagi k..

-->ROSMALIZA, aku nak ucap banyak TERIMA KASIH & MAAF, pasal gadoh haritu, mungkin ego aku kuat ko, haha terima kasih gak ko belanja aku pape k..

-->SYAHIRAH, aku nak ucap terima kasih sebab sudi jadi kawan aku, mulut kita tak boleh jumpa kang cerita satu mk dengar hahaha...

-->SYAZMIRA, aku nak ucap terima kasih sebab jadi kawan aku dari form 1 sampai sekarang, jasa baikmu di kenang..

-->SAADIAH, kat ko pulak aku nak ucap terima kasih sebab banyak belanja aku makan & pape k.. terima kasih k..

kita gengster 5 pedagangan 2 kan

siapa cakap? kita orang bergaya orangnye

korang ingat korang comel sangat, aku mana? haha

ni satu lagi! aku sayang korang
sayang korang jugak k
auww chak, k gedik

senyum sampai lebam k


TERIMA KASIH SUDI JADI KAWAN AKU, SAYANG KORANG SANGAT, TAPI HISHAM LAGI LEBIH LAH, K THANKS A LOT K

GAMBAR KABUR YEE, SORY.. TEKAN GAMBAR SEKARANG

selamat hari jadi-17.12.1994

Today is my birthday,tak suka tak suka saya muda lagi kankan, cakap jelorh yee k pless haha, nak wat ucapan boleh, saya bekas calon SPM karangan saya 3 muka surat taw takut x seram x, haha ok lawak jee...

Cuma nak ucapkan banyak banyak banyak terima kasih, berapa banyak entah haha, ok terima kasih dekat sesiapa yang wish birthday kita.. kita muda lagi taw..
dah wish pun cukup bermakne k.. korang ingat kat kita.. haha
IECHA NATASHA

untuk kawan saya sorang ni --> AQILA ASIM hai awk, terima kasih yee, kita sayang awk..k thanks sgat.. jasamu di kenang

ini untuk orang yang paling saya sayang --> HISHAM , hai sayang, rindu saya tak hakhak.. thanks jadi orang pertama wish birthday saya walaw pun belum pukul 12, saya sayang awk tawtaw..

ada gambar lama lorh

!
!
!
v


awak saya wat peace ni, hakhak


awak nak bawak saya jalan2 kan, jgn lupa singgah KFC

saya akan sentiasa senyum,tengok tangan saya ada bekas kene rokok awak, itu tanda saya sayang awak..


note:saya sangat hargai wish korang sayang korang semua, thanks a lot k.. birthday girls k.. umur saya 17 tahun..

update awal sebab pas ni kompom malas nak update...


GAMBAR KABUR YEE, SORY.. TEKAN GAMBAR SEKARANG

MERDEKA 1.12.2011

Hari hari terakhir jadi seorang pelajar dah lama abis exam baru nak update ok saje update lambat, malas nak menaip ni tengah rajin ok rajin sangat lorh kan hahaha.. ok malas nak menaip banyak2 tengok gambar je lorh...

!
!
!
V
sebelum habis paper last
time ni menangis muka tak manpak cam nangis pon
ain & ayu menagis lagi
pandai tak kami amek gambar
kita tetap jadi kawan sampai bila2 k janji
watpeace, exam dah habis
renbat basikal budak2
nak tunjuk perasaan
KAMI DAH HABIS SPM 2011

GAMBAR KABUR YEE, SORY.. TEKAN GAMBAR SEKARANG

cuti online 3minggu

saya calon SPM 2011 ingin meminta maaf atas kesalahan, terlanjur kata semua lorh ye kira 0-0 lorh ye... doakan SPM saya

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

antara hidup dam mati
ingin mengutip lebih banyak A+
untuk masa akan datang..
saya akan buat yang terbaik...


GAMBAR KABUR YEE, SORY.. TEKAN GAMBAR SEKARANG

Saya calon SPM

Saya calon SPM 2011, tak sabar nak jawab exam sumpah tak sabar gila, kompom lepas ni dah tak perlu nak pakai kain warna biru, bangun pagi-pagi mandi,gosok baju sekolah, pergi kelas petang, balik lambat, tak rasa hidup sebagai seorang pelajar..

sebelum melangkah ke dunia lain,kenelah buat banyak persediaan exam lagi 4hari,mungkin ini pos yang terakhir sewaktu menjadi pelajar, pelajar k bukan pekerja hakhak, nak tunjuk yang saya ni bajet rajin!!
!
!
!
!
v


DOAKAN SPM SAYA..

GAMBAR KABUR YEE, SORY.. TEKAN GAMBAR SEKARANG

kepercayaan pentingkan

Sedih-sedih, pakwe kita kan kan makwe lama dia datang balik cari dia kita taw lah pakwe kita baik,encem,tiut ok jangan bangga sangat xde siapa nak pakwe ko.. ok ok kita watlek je xmau marah marah dia, dia kan boleh fikir, macam baik je kita ni, dia dah tua taw lah dia nak wat ape, makwe lama dia tu pon xtaw malu ke terhegeh kat pakwe kita.. kita percaya pakwe kita xkan tinggal kita sebab tadi dia cakap dia SAYANG kita, SAYANG dia kat kita lain.. ok baget macam sweet..

!
!
!
v
dia jantung hati saya
MOHD HISHAM
xde siapa boleh ganti awak dalam hidup saya

nampak na ngadenye watlek jee...
ini blog saya bia jee...

GAMBAR KABUR YEE, SORY.. TEKAN GAMBAR SEKARANG