Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

selamat hari jadi-17.12.1994

Today is my birthday,tak suka tak suka saya muda lagi kankan, cakap jelorh yee k pless haha, nak wat ucapan boleh, saya bekas calon SPM karangan saya 3 muka surat taw takut x seram x, haha ok lawak jee...

Cuma nak ucapkan banyak banyak banyak terima kasih, berapa banyak entah haha, ok terima kasih dekat sesiapa yang wish birthday kita.. kita muda lagi taw..
dah wish pun cukup bermakne k.. korang ingat kat kita.. haha
IECHA NATASHA

untuk kawan saya sorang ni --> AQILA ASIM hai awk, terima kasih yee, kita sayang awk..k thanks sgat.. jasamu di kenang

ini untuk orang yang paling saya sayang --> HISHAM , hai sayang, rindu saya tak hakhak.. thanks jadi orang pertama wish birthday saya walaw pun belum pukul 12, saya sayang awk tawtaw..

ada gambar lama lorh

!
!
!
v


awak saya wat peace ni, hakhak


awak nak bawak saya jalan2 kan, jgn lupa singgah KFC

saya akan sentiasa senyum,tengok tangan saya ada bekas kene rokok awak, itu tanda saya sayang awak..


note:saya sangat hargai wish korang sayang korang semua, thanks a lot k.. birthday girls k.. umur saya 17 tahun..

update awal sebab pas ni kompom malas nak update...


GAMBAR KABUR YEE, SORY.. TEKAN GAMBAR SEKARANG

No comments:

Post a Comment