Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

kenangan sekolah kita

Salam, korang jangan nak bangga sangat keje 2 tampar kang garang, haha garang kan aku ketua kelas korang zaman dulu-dulu..haha tapi aku rasa aku lorh ketua kelas paling baik dalam dunia..

ini ucapan untuk korang:

-->FATIMAH, nak cakap banyak2 terima kasih kat ko sebab pergi sekolah ngan aku balik , lepax sama, jalan2 & macam2 yang kita wat sama2, TERIMA KASIH k..

-->AIN SAAT, terima kasih sebab bagi aku lepax rumah ko, makam macam orang dekat somalia tu haha aku suka makan haha, mintak ko sekaluarga halal kan k..


-->HIDAYU, terima kasih gak bagi aku makan kat umah ko k, terima kasih gak sudi jadi kawan aku dari form 4..

-->ATIKAH, terima kasih sebab belanja ABC & CHAR KUEY TIAW sedap taw nanti balanja lagi k..

-->ROSMALIZA, aku nak ucap banyak TERIMA KASIH & MAAF, pasal gadoh haritu, mungkin ego aku kuat ko, haha terima kasih gak ko belanja aku pape k..

-->SYAHIRAH, aku nak ucap terima kasih sebab sudi jadi kawan aku, mulut kita tak boleh jumpa kang cerita satu mk dengar hahaha...

-->SYAZMIRA, aku nak ucap terima kasih sebab jadi kawan aku dari form 1 sampai sekarang, jasa baikmu di kenang..

-->SAADIAH, kat ko pulak aku nak ucap terima kasih sebab banyak belanja aku makan & pape k.. terima kasih k..

kita gengster 5 pedagangan 2 kan

siapa cakap? kita orang bergaya orangnye

korang ingat korang comel sangat, aku mana? haha

ni satu lagi! aku sayang korang
sayang korang jugak k
auww chak, k gedik

senyum sampai lebam k


TERIMA KASIH SUDI JADI KAWAN AKU, SAYANG KORANG SANGAT, TAPI HISHAM LAGI LEBIH LAH, K THANKS A LOT K

GAMBAR KABUR YEE, SORY.. TEKAN GAMBAR SEKARANG

No comments:

Post a Comment