Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MERDEKA 1.12.2011

Hari hari terakhir jadi seorang pelajar dah lama abis exam baru nak update ok saje update lambat, malas nak menaip ni tengah rajin ok rajin sangat lorh kan hahaha.. ok malas nak menaip banyak2 tengok gambar je lorh...

!
!
!
V
sebelum habis paper last
time ni menangis muka tak manpak cam nangis pon
ain & ayu menagis lagi
pandai tak kami amek gambar
kita tetap jadi kawan sampai bila2 k janji
watpeace, exam dah habis
renbat basikal budak2
nak tunjuk perasaan
KAMI DAH HABIS SPM 2011

GAMBAR KABUR YEE, SORY.. TEKAN GAMBAR SEKARANG

2 comments:

kura said...

seronok lah tuuuu...

NATASHA RAZI said...

mesti lorh hihi..

Post a Comment