Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

saye ketua kelas yee??

Menjadi ketua kelas adalah kerja yang memenat kan, nak tahu kenapa memenat kan... semua kerje,ketua kelas laa yang kena buat, a'ah memang best sangat laa amek kehadiran, naik pentas amek hadiah,hantar buku, amek buku kerja biase bagi seorang manusia bergelar ketua.. nak buat macam mne dah diberi tanggungjawab membuat kerja hanya menjalan kn tugas dengan redha..

Lagi kurang puas hati apabila NATASHA bergelar ketua kelas.. NATASHA adalah name atau panggilan yg sering di panggil & disebut oleh guru-guru.. (terkenal taw).. xkesah lah kan yang paling kesahnye bila design baju untuk hari kentin pun aku yang kene buat jugak memang best sangat.. taw laa aku ni ambil seni untuk SPM 2011 amboi sampai 2 pon aku kne buat.... haha best sangat.... xpe2 tahun ni je kan sekolah ok, terime dengan hati dengan terbuka..


name lelaki x ada kan sorry laa malas nak buat laaa


GAMBAR KABUR YEE, SORY.. TEKAN GAMBAR SEKARANG

No comments:

Post a Comment