Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Buktikan cintamu


Cube bace title blok sye kelakar kan .. haha bia laa.. saye punye suke lah... haha

Nak cite pasal bf saye bleh kan haha... ske sangat dapat mesej mcm ni.. korang ada,xde kan so jgn jelouse k..

"awak saye nak mintak maaf sebab saye dulu banyak wat salah kat awak.. saye nk awak tahu yg saye btol-btol sayang kan awak.. walaupon dulu saye ada ramai makwe tp saye hanye sayang kat awak.. saye xtau knpe saye buat kat awak mcm 2 dulu saye rase awak pon xkesah ngan saye sebab pasal awak dengan apy 2..sebab 2 saye buat maca 2.. sekarang, saye just ad awak je saye x kesah awak nk ckap ape pon,awak nk cakap saye curang,cakap laa.. yang penting saye just ade awak je..saye xley lepas kan awak sebab saye dah jatuh cinta kat awak, hehehe.. sekarang ni saye xley hilang awak walaupun kejap,kalaw boleh saye nak jge awak sampai ble-ble, INSYAALLAH.. luu u soo much.."

Best kan dapat mesej macam ni... haha.. " saye pegang kate2 awak.. awak sye pon mcm awak jugak... law kite boleh jage hubungan ni 2 tahun xkn kite xboleh jage sampai ble2...hope kite dapat kekal sampai ble2.. nak cakap i luv u tp malu laa.." huhuu.. skew bace mesej ni....


GAMBAR KABUR YEE, SORY.. TEKAN GAMBAR SEKARANG

No comments:

Post a Comment